Ivan bakkerijmachines

Soorten inschiettapijten


Inschietapparaat n° 1

 Inschiettapijt voor oven Becker
 

Inschietapparaat gemaakt van ijzer. De breedte van het tapijt ligt tussen 70 cm en 110 cm. Het tapijt wordt samengehouden met koorden. De ronde ijzeren beugel in het tapijt is langs weerszijden voorzien van grote rondsels.

Deze tapijten komen voor bij ovens Fortuna, Depasse,..

 

Inschietapparaat n° 2

Inschiettapijt voor Hein met touwen
 

Brede inschiettapijten. Het frame is gemaakt van ijzer of roestvrij staal. De breedte van het inschiettapijt ligt meestal tussen 70 cm en 130 cm. Het tapijt wordt samengehouden door koorden . De metalen beugel is in het tapijt zelf gestikt of met schroeven bevestigd aan het tapijt.

Deze tapijten komen voor bij ovens Hein, Depasse,...

 

Inschietapparaat n° 3

 Inschiettapijt voor oven Bongard
 

Inschietapparaat gemaakt van ijzer of roestvrij staal. De breedte van het inschiettapijt ligt tussen de 60 en 70 cm. Het tapijt wordt samengehouden door 3 of 4 banden met gispen.

Deze tapijten komen voor bij ovens Bongard.

 

Inschietapparaat n° 4

 Manueel inschiettapijt
 

Inschietapparaat gemaakt van alluminium. De breedte van het inschiettapijt ligt nooit hoger dan 60 cm. Het tapijt wordt samengehouden door een beugel met schroeven. Er zijn meerdere rijen ogen in het tapijt.

Deze tapijten komen voor bij ovens Werner Phleiderer, Zuchelli, Winkler, Daub, Dekeghel, Becker, Miwe, ....

 

Inschietapparaat n° 5

 Inschiettapijt voor oven Fortuna
 

Inschietapparaat gemaakt van ijzer. De breedte van het tapijt ligt tussen 70 cm en 110 cm. Het tapijt wordt samengehouden met koorden. De ronde ijzeren  beugel in het tapijt is langs weerszijden voorzien van grote rondsels.

Deze tapijten komen voor bij ovens Fortuna, Depasse,..