Nieuws van Ivan Bakkerijmachines

Koud, kouder, koudst... Koelen en vriezen.

Kwaliteitsvolle koude opslag

De drukke eindejaarsperiode is uit de startblokken. Sinterklaas is vertrokken, Kerstmis is in aantocht, de bakker is op zijn best! Hebt u voldoende opslag voor alle meesterwerkjes die u gaat produceren? Wij hebben in elk geval diepvrieskasten en koelkasten op stock. Van Liebherr. Natuurlijk!

 

Gelei spuiten gaat snel en nevelvrij

Gelei op mini-fruittaartjes

De eindejaarsfeesten komen er aan. De dessertbuffetten dus ook. Met een geleispuitmachine van Willemse & VanEngelen brengt u in geen tijd een fijne laag gelei aan op al uw fruitgebak, van mini-gebakjes tot grote fruittaarten.

Baguette op Unesco-werelderfgoedlijst

Baguette wordt werelderfgoed

De Franse baguette kreeg deze week de titel cultureel werelderfgoed van de VN-organisatie Unesco. Félicitations, les voisins! Al sinds keizer Napoleon Bonaparte is de baguette hét brood bij uitstek in Frankrijk. Maar ook bij ons is stokbrood populair. De stokbroodmachine Unic van JAC is ideaal om niet alleen uw baguettes vorm te geven, maar ook elk ander soort langbrood. C'est facile!

Annemie maakt ook de kerstdecors

Annemie, de duizendpoot.

Annemie Provoost is een duizendpoot. Niet alleen maakt ze tapijten voor inschietapparaten. Tussendoor knutselt ze hier ook prachtige kerstdecors.

Benieuwd naar het resultaat!

Wordt vervolgd....

Kneders met een stevige, transparante veiligheidskap

Transparante veiligheidskap

De spiraalkneders van Logiudice zijn sinds kort verkrijgbaar met een stevige, transparante veiligheidskap. Door die doorzichtige kap kunt u het deeg zien vormen tijdens het kneden. Dat is niet alleen handig, het systeem is ook veilig. Van zodra u de kap opent, stopt de spiraal onmiddellijk voor de veiligheid van de gebruiker. 

Een uitzonderlijke kuiplift

Een hele grote kuiplift.

Er zijn van die uitzonderlijke grote klopper mengers zoals de TK200 van Tekno Stamap.

Ze hebben ook van die uitzonderlijke hulpstukken nodig hebben.

Mike monteert deze kuiplift voor het kantelen van een 200L kuip op grote hoogte. Volledig in roestvrij staal en op wielen!