Inschiettapijt model 1
Tapijt voor inschietapparaat Hein met touwen
Deze tapijten voor inschietapparaten komen voor bij ovens Hein, Depasse,... Brede inschiettapijten. Het frame is gemaakt van ijzer of roestvrij staal. De breedte van het inschiettapijt ligt meestal tussen 70 cm en 130 cm. Het tapijt wordt samengehouden door koorden . De metalen beugel is in het tapijt zelf gestikt of met schroeven bevestigd aan het tapijt.
Inschiettapijt model 2
Tapijt voor manuele inschietapparaat
Inschietapparaat gemaakt van alluminium. De breedte van het inschiettapijt ligt nooit hoger dan 60 cm. Het tapijt wordt samengehouden door een beugel met schroeven. Er zijn meerdere rijen ogen in het tapijt. Deze tapijten komen voor bij ovens Werner Phleiderer, Zuchelli, Winkler, Daub, Dekeghel, Becker, Miwe, ....
Inschiettapijt model 3
Tapijt met linten voor oven Bongard
Inschietapparaat gemaakt van ijzer of roestvrij staal. De breedte van het inschiettapijt ligt tussen de 60 en 70 cm. Het tapijt wordt samengehouden door 3 of 4 banden met gispen. Deze tapijten komen voor bij ovens Bongard.
Inschiettapijt model 4
Breed tapijt voor inschietapparaat samengehouden met boutjes
Een breed inschiettapijt. Het frame is gemaakt van metaal of roestvrij staal. De breedte van de mat is gewoonlijk tussen 70 cm en 120 cm. De mat wordt op zijn plaats gehouden door een beugel. De metalen beugel houdt de mat tussen twee latten en schroeven. Deze matten zijn geschikt voor de volgende merken ovens: Becker, Hein, Werner Phleiderer, Ooms, Winkler,...
Inschiettapijt model 5
Tapijt met koorden en een ronde beugel
Inschietapparaat gemaakt van ijzer. De breedte van het tapijt ligt tussen 70 cm en 110 cm. Het tapijt wordt samengehouden met koorden. De ronde ijzeren beugel in het tapijt is langs weerszijden voorzien van grote rondsels. Deze tapijten komen voor bij ovens Fortuna, Depasse,.